Torsk på Jig Øresund

Torsk – Kan de jigges om vinteren?

Torsk på jig? Vi giver det et skud i morgen...

Vi er nu gået ind i februar måned, og de EU-besluttede torskekvoter har for alvor gjort sit indtog. I de næste to måneder er det ikke tilladt at hjemtage mere end tre torsk pr mand, og det er derfor mere aktuelt end nogensinde at fange sin fisk på en måde så de kan overleve - Jeg tror nemlig det er de færreste der har lyst til at tage en fridag fra arbejdet, og ofre adskillige hundrede kroner for blot at sejle ud, fange tre fisk og så sætte sig ned i kabyssen eller sejle i havn. Nej vi vil have flex på klingen, og det indbefatter altså nu, at vi skal genudsætte en masse fisk.

Heldigvis har vi jo i teamet Nils "Jiggmeister" Ottzen, der om nogen er bidt af et galt gummidyr, så i morgen smutter vi en tur på øresund, for at give bulefiskeriet efter torsk med jig et skud. Nils har med fin succes dyrket dette fiskeri fra turbåd, men i morgen bliver det altså fra jollen slaget kommer til at stå.

Torsk på Jig ØresundVi regner forøvrigt med, at få lavet en video med tips og tricks til ultralet bulefiskeri, så hold øje her på siden - den lander før du tror det!

Fiskeriet har ellers bedret sig de seneste dage ovenpå det sløje fiskeri, som slutningen af sidste uge bød på. Peter var på vandet i weekenden, og fik rigtigt mange flotte fisk mellem fem og ni kilo . Ikke mindst loddede han rigtigt høje buler, så fiskefeberen er høj! -Så må vi bare håbe, at strømmen ikke driller for meget.

Knæk og bræk

Ask

Gå tilbage til oversigten