Jigfiskeri Torsk Øresund Sandeel

VIDEO: Jigfiskeri efter torsk – Sådan kommer du i gang!

Grej, tips og teknik til jigfiskeri

Så blev vi endelig færdig med vores anden video her hos Fishing Tours. Denne gang handler det om jigfiskeri efter torsk, og i særdeleshed hvordan man kan fange dem når de står i buler.

Det er vist ingen hemmelighed at Nils Ottzen fra teamet har en forkærlighed for gummifiskeriet, så han har fået æren af at være dagens hovedperson, hvor vi starter på en rigtigt svær dag på Øresund. Herefter vi smutter op i en grejbutik og gennemgår alt det grej du skal bruge for at komme i gang med det lette jigfiskeri efter torsk. Vi kigger på stænger og hjul, fra de helt billige til de mulvarps-drænende top-modeller, og Nils viser også sine favorit gummidyr og forklarer om fordele og ulemper ved de forskellige typer.

Dagen sluttes af i Allerød, hvor Garmin Nordic Denmark har sit hovedsæde. Her arbejder Lars, og han har temmelig godt styr på især det lette sommerfiskeri. Så her får du hans bud på at gribe fiskeriet rigtigt an, og selvfølgelig kigger vi også lidt på, hvordan dit ekkolod kan hjælpe dig - især når du fisker på flade områder. Lars afslutter - naturligvis - med at give hans tre bedste tips til jigfiskeri, så sæt dig godt til rette og god fornøjelse med filmen.

Fik du forøvrigt ikke set den første film? Så finder du den HER!

KLIK HER - For at gå tilbage til oversigten og læse mere...