Helleflynder og havkat med Team Stormen

Vi har netop gennemført en vellykket tur med helleflynder, havkat og mange flotte fisk!

Vi fik virkeligt fisket igennem i løbet af ugen, og landede blandt andet helleflynder over 25 kilo, Havkat over 10 kilo, rødspætte lige under 3 kilo og en masse andre arter. Turens største helleflynder fangede Casper i et nyt område syd for campen som virkeligt lover godt for fremtiden. Bare ti minutters fiskeri skulle der til før den huggede på 150 grams sandeel'en - det kan man da kalde effektivt fiskeri.

Helleflynder og stor havkat med Team StormenSamme område bød forøvrigt på flotte eksemplarer af såvel rødspætte som havkat, så vi glæder os til at komme på besøg igen. Næste gang bevæbnet til tænderne med både agn og tid!

Lange langer

Særligt fedt var det, at vi lykkedes med at finde langer i en virkelig anstændig størrelse og rødfisk  flotte mængder! Hyggen var - som altid - også i højsædet og med Martin bag komfuret, ville det være synd at sige, at vi manglede noget. Gutterne har allerede booket deres tur til næste år, hvor de vil satse mere målrettet på  at få fanget en stor helleflynder på fiskerejsen til Norge.

Læs Team Stormens egen beretning fra turen HER, eller læs om en anden stor havkat HER

Book din næste fisketur her!